Hírek
Csatorna-szigetek árapály hajózás
Szerző: Molnár Csaba
Dátum: 2010. július 24-31.

A vitorlás szezon közeledtével szeretnénk felhívni figyelmedet két újabb nyári programunkra.

Július végén igazi hajócsemegét, komoly figyelmet igénylő árapály
hajózást, s egyúttal rendkívül érdekes látnivalókat nyíújtó programot kínálunk: egy egyhetes hajózást a La Manche - csatornában fekvő Csatorna - szigeteknél.

A területen jelentős árapály van, a félnapi vízszintingadozás elérheti a 7 métert. Ez alapjaiban meghatározza az egyes kikötőkbe való ki- és behajózás időpontját, illetve az egyes sekély területek hajózhatóságát. A program lebonyolítása során az árapályhoz való alkamazkodás alapvetően szükséges, s mindennel szemben elsőbbséget élvez.

Jelentkezni a részvételi díj felének, mint foglalónak megfizetésével lehet az alábbi helyen:

SAIL-ING Kft. tel. & fax: (23) 42 86 86
office@sail-ing.hu
Molnár Csaba 30-941-2087
Gál Gabriella 30-397-2919
 
 
Miért jó katamaránozni?
LG 32LE5300 LED televízió A portál azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson Önnek a hajóbérlésben, útitárs keresésben, hajóskapitány választásban. Az oldal függetlenségét az bizonyítja, hogy törekszünk partnerként kapcsolatot létesíteni az összes a Magyarországon található tengeri hajóbérléssel foglakozó céggel. Hajóbérlés! Önnek nem kell egyesével felkeresnie a hajó charter cégeket, elég kitöltenie egy adatlapot, mi továbbítjuk a rendszerünkben található összes hajóbérlettel foglakozó cégnek, melyek ajánlatából Ön kiválaszthatja a legjobbat. Útitárs keresés! Sokan vannak, akik elmennének hajózni, de kevesen vannak egy hajóhoz. Mi megpróbáljuk összehozni a hajózni vágyókat, hogy ne kelljen lemaradniuk egy egész életre kiható élményről. Hajós kapitány (Skipper)! Nem ismer senkit, aki rendelkezik a megfelelő jogosítvánnyal, tapasztalattal a kiválasztott vízterületen. Ebben próbálunk segíteni, a folyamatosan bővülő adatbázisunkból Ön kiválaszthatja, fénykép, önéletrajz, vitorlás múlt alapján az Önnek legszimpatikusabb skippert. Ne feledje nálunk állandóan Boat Show van!
main_site_boat