Élménybeszámolók
Nyárzáró katamaránozás a Balatonon
Szerző:
Hajó: Nautitech 40 Katamarán
Dátum: 2009-09-15
Beszámoló típusa: Élménybeszámoló
Délelőtt gyülekeztünk a Magyar Tenger SE központjában, kávézgatással, viccelődéssel és alapos hamburgerpusztítással kezdtünk.
A földvári kikötőben első pillantásra szemet szúrt a hatalmas Lavezzi 40 katamarán, ami két fejjel magasodott minden fölé ami a kikötőben ringatózott.
A hajót kicsomagolva a zárt fedélzeti ponyvából, derült csak ki, hogy belülről ez a hajó még tágasabb mint kívülről sejthető.

 
 
Miért jó katamaránozni?
LG 32LE5300 LED televízió A portál azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson Önnek a hajóbérlésben, útitárs keresésben, hajóskapitány választásban. Az oldal függetlenségét az bizonyítja, hogy törekszünk partnerként kapcsolatot létesíteni az összes a Magyarországon található tengeri hajóbérléssel foglakozó céggel. Hajóbérlés! Önnek nem kell egyesével felkeresnie a hajó charter cégeket, elég kitöltenie egy adatlapot, mi továbbítjuk a rendszerünkben található összes hajóbérlettel foglakozó cégnek, melyek ajánlatából Ön kiválaszthatja a legjobbat. Útitárs keresés! Sokan vannak, akik elmennének hajózni, de kevesen vannak egy hajóhoz. Mi megpróbáljuk összehozni a hajózni vágyókat, hogy ne kelljen lemaradniuk egy egész életre kiható élményről. Hajós kapitány (Skipper)! Nem ismer senkit, aki rendelkezik a megfelelő jogosítvánnyal, tapasztalattal a kiválasztott vízterületen. Ebben próbálunk segíteni, a folyamatosan bővülő adatbázisunkból Ön kiválaszthatja, fénykép, önéletrajz, vitorlás múlt alapján az Önnek legszimpatikusabb skippert. Ne feledje nálunk állandóan Boat Show van!
main_site_boat